The perfect guide to the casino

Scorede sejrsmålet mod Manchester United: SÅ få tusinde kroner får han om ugen i Newcastle

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Da de to Longstaff brødre, Matthew og Sean, spillede på midtbanen sammen for Newcastle for første gang, skabte det problemer for Manchester United.

De to unge brødre, der blot er 19 og 21 år, er den næste store fremtid for Newcastle. Sean Longstaff blev allerede sidste sommer rygtet til diverse klubber, som fx Manchester United, og efter Matthew Longstaffs præstation mod Manchester United, som endda var hans debut i Premier League, er rygterne allerede startet om ham.

Men han fortryder, at han ikke blev lidt længere i Manchester United.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Den 19-årige Matthew imponerede så meget, og blev matchvinder, da han scorede kampens eneste mål. Nu viser nye oplysninger, som The Sun har bragt, at Matthew Longstaff af gode grunde, ikke tjener så mange penge. For selvom han er på kontrakt i en Premier League klub, så manglede gennembruddet og spilletid på førsteholdet, men det kan altså være på vej, efter kampen mod Manchester United. Derfor skal Newcastle også skynde sig at forlænge kontrakten, før han smutter videre.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

På nuværende tidspunkt skulle Matthew Longstaff blot tjene 850 pund eller omkring 7300 kroner om ugen. Det bliver altså til under 400.000 om året, altså cirka omkring 380.000 kroner. Stadig mange penge for en spiller på 19 år, men ikke de store penge, hvis han kommer til at spille fast i Premier League. Til sammenligning skriver flere engelske medier, at Paul Pogba tjener lige under 2,5 millioner kroner om ugen i Manchester United.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top