The perfect guide to the casino

Kendt spilekspert er ludoman – Bragede 900.000 kroner af på én dag

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er Danmarks lækreste håndboldspiller


Benjamin Leander indrømmer, at han har været ludoman, og det er han stadig. Han betegner dog sig selv som kontrolleret ludoman.

Benjamin Leander er meget kendt på Twitter, hvor spileksperten deler tips ud, mens han af og til deler nogle af sine enorme gevinster.

Se Benjamin Leander på Twitter her.

Blandt andet har han inden for et år vundet 2x én million kroner, mens han i går aftes hev 174.000 kroner hjem på et systemspil med ciffertips.

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller

Han fortæller dog, at livet som gambler ikke altid har været nemt. Han har nemlig været ludoman. På en enkelt dag tabte han blandt andet 900.000 kroner.

– Det var et usundt forhold til gambling, fordi jeg spillede på ting, jeg i bedste tilfælde ikke vidste noget om. Jeg spillede på desperation og adrenalinen og ikke på gennemarbejdet og researchpræget spil. Jeg havde ikke nogen stopknap. Hånden styrede musen, og hjernen forholdt sig passivt, selvom alle alarmklokker ringede, siger han til B.T.

Da det stod værst til, fandt han støtte i sin daværende kone, som styrede økonomien og indsatserne på spil.

– Jeg vidste, at spillet var slut. Jeg gik til bekendelse og sagde, at jeg havde fucket op. Og hun havde min ryg. Det gav en følelse af tryghed og tilgivelse.

Benjamin Leander fortæller, at han i dag ser sig selv som en kontrolleret ludoman, hvor ‘han spiller det, han har råd til at tabe’.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top