The perfect guide to the casino

United vil købe sig ud af krisen: Solskjær vil have disse fem spillere

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Manchester Uniteds manager, Ole Gunnar Solskjær, har kig på fem nye spillere, der skal løfte hans mandskab ud af den spillemæssige sump, Manchester United befinder sig i..

Manchester United er fuldstændig uigenkendelige i denne sæson med kun ni point i de første otte kampe. Og manager Ole Gunnar Solskjær vil prøve at investere sig ud af problemerne.

Ifølge lokalavisen Manchester Evenng News har klubbens norske manager kig på fire spillere, som han vil forsøge at få til klubben, når transfervinduet åbner igen til januar – eller allersenest til sommer.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Det drejer sig om den offensive midtbanespiller, James Maddison fra Leicester, og hans klubkammerat, forsvareren Ben Chilwell. Derudover vil Solskjær gerne have Borussia Dortmunds stortalent, fløjspilleren Jadon Sancho, samt midterforsvareren Declan Rice fra West Ham.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Men der er ifølge avisen også en erkendelse i Manchester United af, at det kan blive svære forhandlinger. Jadon Sancho har ganske vist sagt, at han gerne vil tilbage til Manchester – han har været ungdomsspiller i Manchester City – men hans kontrakt med Borussia Dortmund udløber først i sommeren 2022.

James Maddison har kontrakt med Leicester indtil sommeren 2023, og Ben Chilweel samt Declan Rice har endnu et år i deres kontrakter.

Den allerstørste prioritet i januar måneds transfervindue er dog at få en ny angriber. Ialt har Manchester United blot scoret 19 gange i de 19 kampe, som Ole Gunnar Solskjær har haft ansvaret for, siden han afløste José Mourinho på posten i december sidste år.

– Man skal ikke være raketforsker for at se, at vi har brug for en angriber. Vi lod Alexis Sanchez og Romelu Lukaku gå i sommer, og nu savner vi kreativitet og mål, har Ole Gunnar Solskjær sagt.

Bedste bud på en ny angriber i januar-vinduet synes at være kroaten Mario Mandzukic, der føler, at han sidder for meget på bænken i Juventus.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top