The perfect guide to the casino

Tidligere FCK-stjerne flirter med comeback

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



I den nuværende FC København-trup er Dame N’Doye, Bryan Oviedo og Pierre Bengtsson et par eksempler på spillere, som har været i FC København, og efter en tur til udlandet, så kommet tilbage til klubben.

Det er langt fra kun de tre nævnte spillere, som er eksempler på, at stjernerne er vendt ‘hjem’ til København. Denne sommer solgte FC København deres højreback, Peter Ankersen, til italienske Genoa, og selvom han kun lige er kommet til Italien, så ligger han ikke skjul på, at han meget gerne vil vende hjem til Danmark og København i fremtiden.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Det var i 2015, at Peter Ankersen vendte hjem til Danmark, men i stedet for at skifte til Esbjerg, som var den klub han drog til udlandet fra, så faldt valget i stedet på topklubben. Noget som han overhovedet ikke har fortrudt, og både overfor FC København og tipsbladet.dk, udtaler den 29-årige Peter Ankersen, at han håber der er en plads i truppen i København i fremtiden.

– Jeg er fuld af stolthed over min tid i FC København, og jeg er rigtig glad for, at jeg har været med til at skrive historie med klubben. Det er en klub, der ligger mit hjerte nært, så jeg følger med og håber alt det bedste for dem. Det var lidt ambivalent at forlade FCK, for jeg har været så glad for at være der. Jeg håber, at der engang i fremtiden kan være plads til mig på den ene eller den anden måde i FCK, siger Peter Ankersen til tipsbladet.dk.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Peter Ankersen nåede at spille 175 kampe for FC København. Her blev det til ni mål og 36 assists, og samtidig med dette, vandt han mesterskabet tre gange og to pokalfinaler.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top