The perfect guide to the casino

I top på spanske sportssider: Real Madrid VIL have Christian Eriksen i januar

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Christian Eriksen er det hotteste navn i Real Madrid netop nu..

Den spanske sportsavis MARCA har i skrivende stund en artikel i top på deres forside om, at Real Madrid vil købe Christian Eriksen, når transfervinduet åbner til januar.

MARCA skriver, at Tottenhams formand, Daniel Levy, har givet nogle af de medarbejdere, han stoler på, til opgave at skaffe et kvalificeret bud på Christian Eriksen til januar.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Årsagen er, at den 27-årige danskers kontrakt løber ud til sommer, så til den tid kan han forlade Tottenham kvit og frit. Da han ikke har villet forlænge med Tottenham, prøver klubben i det mindste at få lidt penge for ham.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Real Madrid vil ifølge MARCA overholde reglerne og først købe Christian Eriksen til januar. Men det kan sagtens tænkes, at den spanske ligas nuværende førerhold vil komme med et tilbud før da.

Christian Eriksen var også på emnelisten i sommer hos Real Madrid, men klubbens træner, Zinédine Zidane, ville have Eden Hazard fra Chelsea og Paul Pogba fra Manchester United. Det lykkedes at købe den belgiske angriber af Chelsea, men Manchester United ville ikke sælge den franske verdensmester, selvom Real Madrid brugte megen tid på projektet.

Ifølge Real Madrids ledelse er man ikke indstillet på at lade en mulighed som Christian Eriksen gå klubbens næse forbi igen – især ikke når de kan få ham til en forholdsvis billig sum.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top