The perfect guide to the casino

Har kontraktudløb til næste sommer: Nu vil formstærk dansk landsholdsspiller videre

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Det danske landshold og Åge Hareide, har stadig lidt af et problem, når angriberen til startopstillingen skal vælges.

Her er der nemlig ikke en decideret spiller, som har slået sig fast på pladsen. En af dem, der håber på at få chancen på lørdag mod Schweiz er 29-årige Christian Gytkjær. Han scorede endda i den vilde 3-3 kamp mod Schweiz, og har fået blod på tanden, efter en rigtig flot sæsonstart i Polen.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Christian Gytkjær har igennem sin karriere spillet for Lyngby BK, FC Nordsjælland, AB, Sadnes, Haugesund, Rosenborg, 1860 München, og nu Lech Poznan i Polen, hvor han har spillet siden 2017. I sidste sæson scorede han 17 mål og leverede fire assists i 39 kampe, og i denne sæson er det allerede blevet til otte mål i 10 kampe. Det er sådanne præstationer, som får danskeren til at drømme om en større liga end den polske.

– Jeg har selvfølgelig ambitioner om mere. Det er klart, at hvis du skal være med her, skal du have et højt ambitionsniveau, og det har jeg også. Nu har jeg været i det kolde nord længe, så det ville måske være rart med lidt varmere himmelstrøg og lidt sol på kinderne, siger angriberen til Ritzau.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Christian Gytkjær er også blevet den mest scorende udlænding i Lech Poznans historie, og det er derfor en angriber fyldt med selvtillid, som håber på et stort skifte næste sommer. Den 29-årige dansker har også et fint snit i hans 91 kampe. Her er det nemlig blevet til 46 mål og fem assists.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top