The perfect guide to the casino

Voldsom sag: Superliga-stjerne ruineret i svindelsag – Kan ende med 0 kroner på kontoen og en regning på fem-ti mio. kroner

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Den 31-årige Kevin Conboy, har igennem sin karriere spillet for Esbjerg, NEC Nijmegen, FC Utrecht og Randers FC.

Det er trods alt klubber, hvor man tjener en fin hyre, når man som Conboy, har været en profil. Men selvom han har spillet seks år i Holland, så kan en trist sag gøre, at han ikke står med mange millioner på kontoen, når støvlerne stilles på hylden. Kevin Conboys svoger har nemlig svindlet og bedraget, og har trukket Kevin Conboys navn med i sagen, velvidende om, at Randers FC-profilen intet vidste om det.

– Min svoger har svindlet, løjet og bedraget. Ikke alene mig, men også en masse andre personer. Jeg står nu uden en krone – og jeg aner ikke, hvad jeg skal gøre. Men det er svært at få et entydigt billede af. Det er mange virksomheder og Dion(Conboys svoger, red.) har været snu med at lave posteringer på kryds og tværs, så der er ikke noget overblik lige nu. Men hvis det ender der, er det jo penge, jeg aldrig nogensinde vil kunne betale, lyder det fra Kevin Conboy til Ekstra Bladet, hvor Ekstra Bladet også afslører, at der kan være tale om en regning til Conboy på mellem fem og ti millioner kroner.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Derfor har Kevin Conboy sat sin advokat på sagen, men det er noget mere indviklet end regnet med. 43-årige Dion Brockdorff er Kevin Conboys svoger, og har igennem sin karriere arbejdet med handler af ejendomme. Hele sagen startede, da Conboy valgte at stole på sin svoger, da han blev spurgt ind til, om han ikke ville investere sine millioner i udlejnings-ejendomme. Her var Kevin Conboy pengemanden, imens Dion Brockdorff blev ansat som direktør, i selskaber, som skulle købe, udleje og administrere ejendomme i Odense og Vejle.

Det skulle i alt dreje sig om omkring to millioner kroner som Conboy har investeret. Dion har i mellemtiden hevet penge ud til sig selv, og indsat fodboldspilleren som direktør, uden Conboys viden. Dion er i samme omgang blevet idømt en fem års konkurskarantæne, i andre selskaber, da han har tømt kassen i de firmaer.

– Han fortæller mig intet om hverken dommen eller konkurskarantænen. I stedet indsætter han mig pludselig som direktør, hvorefter han fortsætter med at svindle i selskabet, uden at jeg ved det. Jeg fik en besked i min e-boks om, at jeg var registret som direktør i selskaberne, hvilket jeg ikke skulle være. Så jeg ringer til Dion for at få en forklaring. Han siger, at der er sket en fejl. Han vil rette det med det samme, hvilket jeg tror på. Han retter det dog aldrig – og jeg dobbelttjekker ikke. Set i bagklogskabens klare lys, skulle jeg selvfølgelig have tjekket det. Men jeg havde på det tidspunkt ikke nogen grund til ikke at have tillid til ham, fortæller Kevin Conboy til Ekstra Bladet.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Grunden til, at Kevin Conboy nu kan ende med en milliongæld er, at han er registreret som direktør, og derfor hænger på regningen. Det var i november 2018, at Kevin Conboy opdagede at noget var galt, men efter han konfronterer sin svoger, bliver der bare meldt tilbage, at der er tale om en fejl, men denne gang vælger Kevin Conboy og hans advokat at tjekke op på sagen, og det er altså her, at det går op for ham, at svindlen er reel.

Dion Brockdorff er politianmeldt og har indrømmet svindlen for både Kevin Conboy og Ekstra Bladet, og i samme omgang frikender han fodboldspilleren for al form for involvering i svindlen. Problemet er bare, at Conboy i sidste ende stadig kan stå med millionregningen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top