The perfect guide to the casino

Real Madrids norske vidunderdreng koster milliarder: – Det er vanvid!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Martin Ødegaard har en frikøbsklausul i Real Madrid på 2,5 milliarder kroner. Selv kalder nordmanden prisen for sindsyg..

Det er kommet frem, at Martin Ødegaard har en frikøbsklausul på hele 2,5 milliarder danske kroner. Selv har den 20-årige norske landholdsspiller svært ved at forholde sig til beløbet.

– Jeg har sagt det tidligere. Der er fuldstændig vanvittige summer i fodbold, og så meget føler jeg mig ikke værd. Hvis tallet er rigtigt, er det ikke noget, jeg føler, jeg bør kommentere, siger Martin Ødegaard til norske Dagbladet.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

– Jeg ved ikke, om tallet er korrekt. Men selv hvis jeg vidste det, ville jeg ikke sige noget om det, siger Martin Ødegaard, der sammen med det norske fodboldlandshold forbereder sig på EM-kvalifikationskampe mod Spanien og Rumænien.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Det er ikke ualmindeligt, at spillere i de største spanske klubber har enorme frikøbsklausuler for at undgå, at klubberne kan miste dem. Antoine Griezmann, der skiftede til FC Barcelona fra Atlético Madrid i sommer, har for eksempel en frikøbsklausul på seks millairder kroner.

Martin Ødegaard kom til Real Madrid som 15-årig. Han er netop nu udlejet til Real Sociedad. Tidligere har Real Madrid udlejet angriberen til hollandske klubber.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top