The perfect guide to the casino

Messi afslører: På dette tidspunkt var jeg tæt på at forlade Barcelona

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Lionel Messi var i 2014 så træt af livet i Barcelona og Spanien at han var tæt på at forlade både byen og landet. Årsagen var skattesagen, som han blev dømt i.

I 2013-14 sæsonen var Lionel Messi så træt af livet i Spanien, at han overvejede at forlade landet. Årsagen var sagen om skatteunddragelse, som indbragte ham en klækkelig bøde og en dom på 21 måneders betinget fængsel.

– Ganske ærligt, på dette tidspunkt overvejede at forlade Spanien, siger Lionel Messi til radiokanalen RAC1. Det skriver spanske MARCA.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

– Jeg var træt af tilværelsen af flere årsager, og det havde alt sammen noget at gøre med skattesagen. Jeg følte mig dårligt behandlet af Spanien og ville derfor ikke være her mere. Det eneste gode ved den historie var, at mine børn var så små, at de ikke forstod, hvad der foregik, siger den 32-årige argentinske superstjerne.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Ifølge Lionel Messi var der nogle åbne døre dengang i 2014, men nogle konkrete tilbud kom der aldrig på bordet.

Han siger også til radiostationen, at han regner med at spille resten af sin karriere i FC Barcelona, selvom han har en kontrakt, hvor han kan forlade klubben efter hver sæson, hvis han selv vil.

Senere blev rivalen Cristiano Ronaldo dømt i en sag om skatteunddragelse. At han forlod Real Madrid i 2018 efter ni år i klubben, menes i høj grad at have med den dom, portugiseren modtog i den forbindelse.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top