The perfect guide to the casino

Chok for Messi og Ronaldo: Kan ende med aldrig at spille i England igen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Storbritannien står til at forlade EU med månedens udgang, og det kan komme til at gå ud over Lionel Messi og Cristiano Ronaldo.

Hvis det ender med, at Storbritannien forlader EU uden en aftale, kan det i teorien betyde, at Lionel Messi og Cristiano Ronaldo i fremtiden ikke kan spille kampe mod engelske klubber.

– Hvis man er borger i EU og har haft en fængselsdom, vil man ikke uden videre kunne rejse ind i Storbritannien, siger advokaten Andrew Osborne ifølge flere forskellige britiske medier. Det skriver den spanske sportsavis AS.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Dette vil ramme Lionel Messi og Cristiano Ronaldo, der begge har fået en betinget fængselsdom for skatteunddragelse. Det samme har senest Diego Costa fra Atlético Madrid.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Cristiano Ronaldo er portugisisk statsborger og derfor EU-borger, mens Diego Costa er spanier. Lionel Messi har både argentinsk og spansk statsborgerskab.

Det vil i givet fald betyde, at Juventus og Barcelona må spille udekamp mod et engelsk eller skotsk hold i Champions League uden deres største stjerne.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top