The perfect guide to the casino

Dobbelt-handel på vej: Sådan vil Juventus kapre Pogba fra Manchester United

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Juventus planlægger at bytte to spillere for at få Paul Pogba til at komme tilbage til de italienske mestre fra Manchester United.

Daily Mail citerer italienske Tuttosport for, at Juventus vil købe Paul Pogba tilbage fra Manchester United. Og de italienske mestre er parate til at lade kroatiske MArio Mandzukic og tyrkiske Emre Cab gå den anden vej.

Real Madrid var i sommer meget ivrige efter at hyre Paul Pogba, men den handel endte med ikke at blive til noget, fordi Manchester United ikke ville sælge midtbanestjernen.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Men ifølge Tuttosport er Juventus nu forrest i køen til at købe Paul Pogba, som de selv solgte til Manchester United i 2016. Kontrakten udløber i 2021, og den nu 26-årige franske verdensmetter har ingen planer om at forlænge den.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Mario Mandzukic har offentligt udtalt, at han gerne vil til Manchester United, der sagtens kan bruge angriberen til at løse klubbens målscoringsproblem. I Jubentus er Mario Mandzukic ikke længere fast mand.

Det er Emre Can heller ikke, men forsvarerens eventuelle skifte til Manchester United er kontroversielt, fordi han tidligere har spillet for Liverpool. Det er yderst sjældent, der er spillere, som kan skrive begge klubber på deres visitkort. Den seneste var Michael Owen, som spillede for Liverpool fra 1996-2004 og i Manchester United fra 2009-12.

Det vides ikke, om Juventus også vil hoste op med et kontantbeløb foruden de to spillere. Men det kan de meget vel blive nødt til, hvis handelen skal gå igennem.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top