The perfect guide to the casino

Dansk landsholdsspiller har slået sig fast i udlandet: Nu vil han videre næste sommer

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Et styks dansk landsholdsspiller med 25 landskampe på cv’et kan meget snart være klar til næste skridt.

På lørdag spiller det danske landshold mod Schweiz, og det kan meget vel blive med Jens Stryger Larsen på venstrebacken. Den 28-årige dansker skiftede i 2014 til udlandet, da Austria Wien stod klar med en kontrakt. Her nåede han at spille i tre år, før italienske Udinese skrev under med danskeren på en femårig kontrakt.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Dermed er Jens Stryger Larsen altså igang med sin tredje sæson i Italien, og selvom han er en fast inventar på holdet, så åbner han nu op for et skifte væk i den nærmeste fremtid. Sådan lyder det fra danskeren selv, til BT.

– Jeg håber på at få en fantastisk sæson sammen med klubben og holdet, men der skal ikke herske nogen tvivl om, at jeg også har lyst til at prøve noget nyt på et tidspunkt. Om det skal være i Italien eller i et andet land, har jeg ikke låst mig fast på, men jeg har ambitioner om at prøve noget mere. Som fodboldspiller stræber man altid efter at nå sit højeste niveau, og jeg satser på at gøre det godt i den her sæson, og at der derved opstår nogle muligheder til sommer, siger Jens Stryger Larsen til BT.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Indtil videre er det blevet til 77 kampe for den italienske klub, og i denne sæson har han også spillet i alle syv Serie A kampe. Her har han dog fået lov til at spille i hans foretrukne højreside, modsat landsholdet, hvor han primært bliver brugt på venstrebacken, i manglen på en venstrebenet back.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top