The perfect guide to the casino

Zlatan sviner svensk landstræner til: Han ødelægger alt

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Zlatan Ibrahimovic kritiserer den svenske landstræner, Janne Andersson, fordi han tager for få svenskere med anden baggrund med på landsholdet.

– Det svenske landshold ser ud nu, som det gjorde, da jeg kom med. Det er en sekt, siger Zlatan Ibrahimovic til den svenske avis Expressen.

Svensk fodbolds største navn gennem tiderne spillede på landsholdet fra 2001-16. Da han kom med, var der ikke mange med fra landets etniske minoriteter. Det ændrede sig, men nu er der ifølge Zlatan Ibrahimovic igen for få. Og det skader diversiteten på holdet, som i hans øjne spiller alt for kedeligt og forudsigeligt.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

– Landstræneren ødelægger alt det, jeg havde bygget op. Han blev kritiseret for det her efter den første kamp. Så blev han skidebange og tog nogle andre med næste gang. Men der er stadig forskel på, hvor lang snor man får, siger Zlatan Ibrahimovic, der mener, at Janne Anderssons tålmodighed er større med etnisk svenske spillere.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

– Tag Marcus Berg. Med al respekt. Hvor mange kampe spillede han uden at score? 20? Nu er han ikke med mere, men havde det været Zlatan, var jeg røget ud efter tre kampe. Og det er måske fair nok, og jeg trives med at spille under det pres. Men det viser bare, hvad jeg mener. Andreas Granqvist er et andet eksempel. Han har haft en svær sæson i Allsvenskan, men han er med på landsholdet alligevel på grund af sin fortid. Min fortid siger, at jeg blandt andet har spillet i FC Barcelona og Manchester United. Men det kan træneren her i LA Galaxy da ikke bruge til noget. Hvis jeg skal være med på holdet, skal det være, fordi jeg præsterer, siger Zlatan Ibrahimovic.

Landstræner Janne Andersson er ikke enig i kritikken.

– Det, Zlatan Ibrahimovic siger, ligge meget langt fra mine holdninger. Jeg har stor respekt for Zlatan Ibrahimovic og hans fantastiske karriere. Men når jeg udtager spillere til landsholdet, gør jeg det kun ud fra et kriterium. Kan denne spiller bidrage til, at vi vinder kampen? Eller kan han ikke?

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top