The perfect guide to the casino

United-ledelsens tålmodighed er slut: Liverpool-kampen er sidste chance for Solskjær

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Manchester Uniteds ledelse har tabt tålmodigheden med Ole Gunnar Solskjær, og hvis holdet også taber kampen mod Liverpool, er det formentlig slut på hans tid som manager i klubben.

Britiske Daily Mirror skriver, at Ole Gunnar Solskjær har været til møde med Manchester Uniteds næstformand, Ed Woodward, hvor klubbens norske manager bad om at få mere tid til at få vendt skuden.

Men Ed Woodward har ifølge avisen set tilstrækkeligt. Og hvis det også går galt i holdets næste kamp mod Liverpool, kan nordmanden højst sandsynligt se sig om efter et andet job.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Manchester United har i holdets første otte kampe i denne sæson i Premier League fået ni point, og det betyder, at holdet er tættere på nedrykning end de europæiske pladser.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Senest blev det 0-1 ude mod Newcastle, og torsdagen forinden spillede Manchester United 0-0 ude mod AZ Alkmaar i Europa League uden at have et eneste skud på mål.

Mod Newcastle manglede flere af holdets centrale spillere på grund af skader, men de skulle nå at blive klar til kampen mod Liverpool efter landskamps-pausen.

Under alle omstændigheder bliver Liverpool en vanskelig opgave, da holdet har vundet samtlige sæsonens første otte kampe i Premier League.

Flere af de erfarne spillere i klubben tvivler ifølge Daily Mirror på, at Ole Gunnar Solskjær har de taktiske evner, der skal til for at få succes i den engelske liga.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top