The perfect guide to the casino

Tidligere engelsk landstræner: Manchester United kan rykke ned i år

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Den tidligere engelske landstræner, Sam Allardyce, mener ikke, at det er utænkeligt, at Manchester United rykker ud af Premier League i denne sæson.

Manchester united har blot fået ni point i sæsonens første otte kampe i Premier League, og man kan ikke udelukke muligheden for, at klubben simpelthen rykker ned i Championship. Det mener Sam Allardyce, som i en enkelt kamp var engelsk landstræner.

– De rykkede ned i 1974 med et hold, der på papiret var udmærket. Så det er ikke et totalt urealistisk scenario, hvis tingene fortsætter med at gå imod dem, siger Sam Allardyce ifølge TalkSPORT.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

– De har mange skader, og spillere bliver bare ikke nær så hurtigt klar igen, når det går dårligt for holdet, end når det går godt for holdet. Sådan er det bare, siger Sam Allardyce.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

– Så er der hele problematikken omkring Paul Pogba, der vil væk. Og hvis han får lov at skifte, og hvis det fortsætter med at gå dårligt, hvem bliver så den næste, der rækker fingeren i vejret og siger, at han heller ikke vil være der mere, lyder spørgsmålet.

– Og endelig er er problemet med målscoringen. Man kan ikke bare sælge sin bedste målscorer (Romelu Lukaku, red.) og så lade være at købe en erstatning. Det er et stort problem for holdet, for hvor skal de finde sådan en angriber henne nu? Ole Gunnar Solskjær har virkelig et hårdt stykke arbejde foran sig, siger Sam Allardyce om Manchester Uniteds nuværende manager.

Sam Allardyce håber ikke, at det går så galt, at Manchester United rykker ud af Premier League.

– Men hvis ikke problemerne bliver løst, så er det den vej, det går.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top