The perfect guide to the casino

Robert Skov som venstreback på landsholdet? Nu udtaler hovedpersonen sig

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Det har været lidt af en omvæltning, da Robert Skov skiftede stjernestatussen i FC København ud, med et skifte til Hoffenheim.

Her blev han i starten brugt som angriber eller på andre offensive pladser. De sidste par kampe er han dog blevet brugt som en offensiv venstreback i Hoffenheim, noget som han i den grad har haft lidt succes med. Robert Skov har selv åbnet op for, at han sagtens kunne se sig selv spille på venstrebacken på landsholdet.

– Det er ikke min beslutning, men jeg er ikke for fin til at spille venstreback. At spille i Hoffenheim og at spille på landsholdet ser jeg som et stort privilegie, og hvis det er som venstreback, er det helt fint. Jeg ser det som en god mulighed, og jeg er åben for at se, hvor det kan rykke mig hen. Hoffenheim er meget tilfreds med mine præstationer på positionen, men det er stadig meget nyt, da det kun er tre kampe, jeg har gjort det nu. Vi må se, hvordan det udvikler sig, og i sidste ende er det trænerens beslutning, siger Robert Skov til bold.dk.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

I interviewet med bold.dk, afslører han også, at han ikke er den typiske defensive venstreback, og at han netop i Hoffenheim har fået besked på, at han skal frem i banen og deltage i det offensive spil.

– Hvis man kigger på de seneste tre kampe, kunne jeg have lavet to mål mod Wolfsburg, hvor jeg havde et skud på undersiden af overliggeren og en stor chance til sidst. Mod Gladbach kunne jeg have lavet to assists og et mål, og mod Bayern lavede jeg en assist, så det er jo ikke sådan, at tallene er dårlige. Jeg kommer frem til en del farlige situationer, og det er det, det handler om. De har ikke bedt mig om at være en defensiv venstreback, der kun bliver tilbage. De vil gerne have mig i de farlige situationer, og indtil videre er jeg kommet til flere af dem som venstre back, end jeg gjorde som højrekant i de første par kampe, siger Robert Skov.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Det danske landshold spiller på lørdag mod Schweiz, i en utrolig vigtig kamp, hvis målet om kvalifikation til EM skal i hus. Kampen skydes igang klokken 18.00.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top