The perfect guide to the casino

Eto’o bærer stadig nag: Jeg elsker Pep Guardiola som træner – men ikke som person

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Den tidligere FC Barcelona-stjerne, Samuel Eto’o, bærer stadig nag over for Pep Guardiola på grund af deres fælles fortid i klubben..

– Jeg elsker Pep Guardiola som træner – men ikke som person, slog Samuel Eto’o fast, da han deltog i et spørgsmål- og-svar-arrangement i Qatar. Det skriver den spanske sportsavis AS.

Den nu 38-årige Samuel Eto’o valgte i sidste måned at stoppe sin karriere, der blandt andet bød på i FC Barcelona. Angriberen fra CAmeroun var med til at vinde Champions League i 2006 under Frank Rijkaard og i 2009 med Pep Gyardiola som træner.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

– Det var Guardiola, der for alvor lærte mig at spille fodbold. Han forstår spillet bedre end alle andre, sagde Samuel Eto’o.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Han uddybede ikke ved denne lejlighed, hvorfor han ikke bryder sig om Pep Guardiola. Men han har tidligere sagt, at han følte sig uretærdigt behandlet af den nuværende Manchester City-manager, som han beskylder for manglende menneskekundskab og forskelsbehandling. Især mente Samuel Eto’o, at Pep Guardiola favoriserede Lionel Messi på hans camerounerens bekostning.

Samuel Eto’o fremhævede også José Mourinho, som han vandt Champions League med i 2010 med Inter, som en dygtig træner. Det bedste forhold har han dog til den tidligere spanske landstræner, Luis Aragonés, der var træner for Samuel Eto’o på Mallorca fra 2000-04.

Samuel Eto’o fortalte desuden, at han overvejer selv at blive træner.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top