The perfect guide to the casino

DET var dråben: Derfor vil Gareth Bale ikke være i Real Madrid længere

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Gareth Bale har fået nok af Real Madrid, og han vil ikke være i den spanske storklub mere.

Det var Champions League-kampen hjemme mod Club Brugge (2-2) i sidste uge, der var dråben for Gareth Bale i forhold til fremtiden i Real Madrid. Det skriver den spanske sportsavis AS.

Her var waliseren ikke skadet, og der var heller ingen andre åbenlyse årsager til, at han slet ikke var udtaget. Mere mystisk blev det af, at han faktisk begyndte inde i den efterfølgende ligakamp mod Granada (4-2) i weekenden.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Gareth Bale har i flere omgange været rygtet væk fra Real Madrid, siden træner Zinédine Zidane kom tilbage i foråret. Franskmanden erklærede højlydt, at Gareth Bale ikke havde nogen fremtid i klubben. Men nu har den 30-årige midtbanespiller selv fået nok af det, som han anser som uretfærdig behandling. Ifølge AS er Gareth Baæe både vred og forvirret over situationen.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

I sommer var Real Madrid blevet enige med den kinesiske klub, Jiangsu Suning, om et skifte. Men den spanske kongeklub ændrede mening, fordi den havde hørt. at den kunne få endnu flere penge for James Rodriguez, fra en anden kinesisk klub. Klubben ville ikke af med begge spillere, men senere viste det sig, at salget af James Rodrguez alligevel ikke blev til noget.

Hele dette forløb var utilfredsstillende for Gareth Bale.

Siden har Zinédine Zidane måttet æde sine ord på grund af de mange skader på Real Madrids mandskab, så Gareth Bale har alligevel spillet en del i starten af sæsonen. Og han har været en af klubbens bedste. Senest blev han i kampen mod Granada klappet fra banen af fansene, der ellers jævnligt har været på nakken af ham.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top