The perfect guide to the casino

Christian Eriksen slår fast: Rart at komme væk fra Tottenham

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Christian Eriksen og Tottenham har store problemer, men landsholdets kamp mod Schweiz på lørdag er et kærkomment afbræk for den 27-årige dansker..

– Jeg møder ind i landsholdslejren som en Christian Eriksen, der blevet ramt af nogle nederlag. Det har været nogle hårde uger for klubben. Vi har ikke fået de resultater, vi gerne ville. Selvfølgelig er man påvirket af, at det ikke lige kører, men landsholdet fungerer som et lille afbræk. Nu handler det om landsholdet og om at komme med til EM, siger Christian Eriksen til sport.tv2.dk

Tottenham har kommet hakkende fra start i denne sæson, og den dårlige sæsonstart kulminerede i sidste uge, da London-klubben først tabte 2-7 hjemme mod Bayern München i Premier League og dernæst 0-3 på udebane mod Brighton i Premier League.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

– Jeg ville ønske, jeg havde forklaringen på, hvorfor det ikke går, som det skal. Vi skal have vundet nogle kampe. Vi er jo ikke blevet dårlige fodboldspillere lige pludselig. Det handler bare om at få det vendt, siger Christian Eriksen.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

På det personlige plan har den danske midtbanekreatør også haft sine kvaler. Han er røget ind og ud af holdet, og han har ikke spillet på det niveau, han plejer. Desuden kiksede det i sommer med et skifte til en klub i Italien eller Spanien.

Endelig måtte Christian Eriksen i sidste uge dementere et rygte om, at holdkammeraten Jan Vertonghen skulle havde plejet intim omgang med danskerens kæreste.

Christian Eriksen understreger over for TV2, at han stadig er glad for at være i Tottenham.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top