The perfect guide to the casino

Bo Henriksen til Færøerne? – Det lyder da spændende

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



AC Horsens-træner Bo Henriksen kan være på vej til det ledige job som landstræner på Færøerne.

Færøerne ønsker, at Bo Henriksen overtager jobbet som landstræner på Færøerne, der bliver ledigt, når Lars Olsen stopper ved udgangen af den nuværende EM-kvalifikation.

Den nuværende AC Horsens-træner siger selv, at han intet har hørt om interessen for jobbet. Men han afviser samtidig ikke, at han kunne være interesseret.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

– Det er svært at sige, for jeg ved ikke noget om, hvad jobbet indebærer. Jeg har bare set det i medierne, og det lyder da meget spændende, men jeg ved ikke, om jeg eventuelt kunne være interesseret, før jeg ser en jobbeskrivelse, siger Bo Henriksen til B.T.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Den 44-årige fynbo har været træner i AC Horsens siden 2014. Dermed er han den af de nuværende trænere i Superligaen, der har været i næstlængst tid i sin klub. Kun Ståle Solbakken i FCK har haft jobbet i længere tid end Bo Henriksen, der har to år tilbage af sin kontrakt med AC Horsens.

– I denne her korte branche, vi er i, skal vi forholde os til de kontrakter, vi har, og hvis man som jeg har to år tilbage af kontrakten, er man godt stillet. Så jeg bruger ikke så forfærdeligt meget krudt på andet end mit job her i Horsens, siger Bo Henriksen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top