The perfect guide to the casino

Undrede du dig også? DERFOR var Fernando Torres på Brøndby Stadion

Foto: Ritzau Scanpix



Han har lige stoppet sin fodboldkarriere, og har altså ingen planer om at spille for Brøndby IF i fremtiden.

Den tidligere Chelsea, Liverpool og Atletico Madrid spiller, blev ret hurtigt spottet på Brøndby Stadion, hvor han var i Jan Bech Andersens selskab. Nu mener Ekstra Bladet at mene, hvorfor den 35-årige verdensstjerne var taget til Danmark for at se fodbold. Ifølge mediet, så er det fordi, at Brøndbys bestyrelsesformand Jan Bech Andersen, har investeret i nogle projekter, som også Fernando Torres er involveret i, og derfor tyder det på, at de har et samarbejde kørende.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Fernando Torres kunne se Brøndby vinde kampen med 3-1, men den tidligere VM vinder, to gange EM vinder, en gange Champions League vinder og to gange Europa League vinder, har trods alt oplevet, nogle større kampe end kampen igår. Fernando Torres brød som purung knægt, igennem hos Atlético Madrid, og efter at have tilbragt sine ungdomsår og første seniorår i Madrid, drog han i 2007 til Liverpool.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Igennem karrieren nåede han dog klart flest kampe for Atlético Madrid, da det blev til 350 kampe. Her scorede han 121 mål og leverede 16 assists.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top