The perfect guide to the casino

Tidligere United-stjerne sviner ledelsen til efter nyt nederlag: Det her er en velfortjent straf

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Den tidligere Manchester United-spiller, Gary Neville, kalder Manchester Uniteds mislykkede sæsonstart en velfortjent straf.

Manchester United fortsatte holdets bemærkelsesværdigt dårlige sæsonstart, da ‘de røde djævle’ tabte 0-1 i Newcastle. Og det var ingen overraskelse for den tidligere Manchester United-spiller, Gary Neville.

– Louis van Gaal vandt FA Cup’en, og så fyrede de ham. Så hyrede de José Mkourinho, og ha blev fyret seks måneder efter, at de havde forlænget kontrakten med ham. De har smidt managers ud i en fart, og det var to managers, der trækker i hver sin retning spillemæssigt, siger Gary Neville ifølge Daily Mirror.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

– Så hyrer de Ole Gunnar Solskjær, som trækker i en helt tredje retning. Hvis man skifter managers hvert andet år og bruger 250 millioner pund (to milliarder kroner) på nye spillere hver gang, så er der ingen kontinuitet. Klubben har fået, hvad den fortjener, mener Gary Neville.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Han ser muligheder for Ole Gunnar Solskjær. Men nordmanden har brug for både tid og penge, siger den tidligere højre back.

– Så må hanogså have 250 millioner pund at købe ind for ligesom sine forgængere. Og så skal han have tid til at rydde op i det gevaldige rod, som holdet efterhånden er blevet, siger Gary Neville.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top