The perfect guide to the casino

Real Madrid-kamp i fare: Her er, hvad Dembélé fik rødt kort for at sige til dommeren

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Ousmane Dembélé risikerer at gå glip af FC Barcelonas enormt vigtige kamp mod Real Madrid, efter at han blev udvist i sejren over Sevilla.

Spanske MARA skriver, at det nu via mundafløsning er kommet frem, hvad FC Barcelonas Ousmane Dembélé sagde til dommeren under de spanske mestres sejr på 4-0 over Sevilla.

– Elendigt. Du er virkelig en elendig dommer, sagde fransmanden, og det sendte ham direkte i bad.

Det betyder helt sikkert, at Ousmane Dembélé ikke kommer med i næste rundes kamp om små to uger på udebane mod den baskiske klub, Eibar. Derudover frygter FC Barcelona, at det meget vel kan betyde, at de også må klare sig uden den 22-årige franskmand i den efterfølgende runde. Her møder de ærkerivalerne Real Madrid på hjemmebane.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Som tingene har udviklet sig, er det en kamp, som FC Barcelona dårligt har råd til at tabe. De er i skrivende stund to point efter førende Real Madrid, men det kan naturligvis nå at ændre sig i næste runde, hvor ‘Los Blancos’ kal en tur til Mallorca.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

FC barcelona sluttede kampen mod Sevilla med ni mand på banen, da den uruguayanske forsvarer, Ronald Araujo, også blev udvist i sin debutkamp for klubbens bedste hold.

For Ousmane Dembélé er det røde kort blot det seneste i en række episoder, han har haft med FC Barcelonas ledelse, der er træt af hans opførsel. Han spiser helt forkert, han ser fjernsyn og spiller videospil til langt ud på natten, og han udebliver fra de test, som klubbens medicinske afdeling foretager.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top