The perfect guide to the casino

Leicester-stjerne afviste Liverpool – Nu er han på vej til denne storklub

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Kasper Schmeichel kan meget snart se frem til at miste, endnu en af hans stærke forsvarsspillere, ifølge The Sun.

De har allerede solgt Harry Maguire i en rekordhandel til Manchester United, men hvis The Sun taler sandt, så kan den næste være på vej væk. 22-årige Ben Chilwell har spillet på Leicesters førstehold siden 2015, og han spås af mange, til at være den næste verdensstjerne på venstrebacken. Hans kontrakt med Leicester udløber om fem år, men meget skal gå galt, hvis han ikke er endt i en større klub inden 2024.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Som 17-årig kunne han have skiftet til Liverpool, men grundet større udsigt til førsteholdsfodbold i Leicester, er det ikke et valg han har fortrudt, da han i den grad har slået igennem der.

– Jeg var 17 år på det tidspunkt. Min agent håndterede det hele og snakkede med Liverpool og Leicester om situationen. På det tidspunkt var jeg fokuseret på at slå igennem på U21-holdet i Leicester, så jeg fokuserede bare på at udvikle mig og komme videre op på førsteholdet. Jeg fortryder uden tvivl ikke noget. Når jeg kigger på, hvordan de sidste fire eller fem år er gået, hvor jeg har startet otte kampe for det engelske landskampe, er det noget, jeg er meget glad for, udtalte Chilwell til Sky Sports.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Men nu sætter The Sun ham altså i forbindelse med en anden storklub. Det skulle være Frank Lampard og Chelsea, som er interesseret i at hente den unge englænder, og ifølge mediet, så skulle skiftet være så tæt på, at Leicester allerede nu, er igang med at kigge efter en erstatning, så transferen kan gå igennem.

Ben Chilwell har allerede spillet 96 kampe for Leicester. Her er det blevet til et enkelt mål og ni assists.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top