The perfect guide to the casino

Kasper Dolberg fik stjålet ur til en halv million kroner – Nu fortæller Dolberg detaljer om sagen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Kasper Dolberg blev hovedperson i en noget sær sag, da han blev udsat for tyveri fra hans egen holdkammerat.

Den kun 18-årige Lamine Diaby-Fadiga var gerningsmanden, og den unge spiller blev derefter fyret af Nice. Han tilbød at betale hele urets værdi tilbage, hvis politianmeldelsen blev trukket tilbage. Sidenhen har han skrevet kontrakt med Ligue 2 klubben Paris FC.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

22-årige Kasper Dolberg har nu udtalt sig om sagen. Han er nemlig samlet med resten af det danske landshold, i forberedelsen til braget mod Schweiz i Parken, og her kunne han ikke undgå at blive spurgt ind til den noget sære sag.

– Det er selvfølgelig en ærgerlig sag. Men jeg synes, holdet har håndteret det fint. Spillerne i omklædningsrummet har også taget det godt. Så det har faktisk ikke fyldt så meget. Selvfølgelig er det et problem, når der er en spiller, der stjæler fra en anden. Men der er blevet taget god hånd om det, udtaler Kasper Dolberg ifølge bt.dk.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Lige da uret blev meldt stjålet, var Kasper Dolberg bange for, at han selv havde glemt, hvor han havde lagt det, og var slet ikke klar på, at det var blevet stjålet af en holdkammerat. Kasper Dolberg vil dog ikke selv vurdere, om straffen til den unge franskmand var fair eller ej.

– Først og fremmest var jeg bange for, det ikke var blevet taget. At jeg havde lagt det et sted og ikke kunne finde det. Så først var det egentlig sådan… Det er jo absurd at få taget sit ur. Det var lidt mærkeligt, og det tog nok lige lidt tid for mig at forstå, at det var blevet taget. Det synes jeg ikke, jeg skal bedømme(om straffe var fair, red.), sluttede Kasper Dolberg af med.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top