The perfect guide to the casino

FCK mangler i den grad hans mål: Derfor vil Solbakken ikke presse N’Doye

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



FCK kunne godt bruge Dame N’Doye i angrebet, men manager Ståle Solbakken vil ikke presse senegaleseren.

FCK mangler offensiv pondus, og det blev understreget i ugens løb mod Malmö FF i Europa League (1-1) og i Superligean mod Brøndby (1-3), hvor begge FCKs mål var selvmål af modstanderne.

Jonas Wind er langtidsskadet, og Dame N’Doye har siddet ude i seks uger – bortset fra en lille time i den hårdt tilkæmpede pokalsejr mod Hillerød.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

– Der blev sagt fire-seks uger til at starte med, og nu er der gået seks uger, så planen er, at han skal begynde at træne med holdet om otte-ti dage, siger Ståle Solbakken ifølge bold.dk om den 31-årige senegaleser.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Med nederlaget til Brøndby har FCK blot vundet to ud af de seneste ni kampe i alle turneringer, hvis man regner kampen i Hillerød for uafgjort (FCK vandt først efter straffesparkskonkurrence). Men Ståle Solbakken vil ikke presse Dame N’Doye, der ellers scorede fem mål i de første syv kampe for de forsvarende danske mestre.

– Han træner to gange om dagen og arbejde hårdt for at komme tilbage. Det er lidt hans tilbagemeldinger, der tæller. Hvis ikke han føler sig tilpas, så skal han ikke presses, for det kommer der ikke noget godt ud af, siger FCKs manager.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top