The perfect guide to the casino

FC København-stjerne stikker til dommeren efter derby-nederlag

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



De er ikke helt tilfredse i FC København, efter man tabte med 3-1 på udebane til Brøndby IF.

Det forstår man da også godt, for det er aldrig sjovt at tabe til ens største rivaler. Udover spillet på banen og tilskuerne, så fik dommer Jørgen Daugbjerg Burchardt meget opmærksomhed, og i flere perioder af kampen, var både Brøndby og FCKs fans enige om, at Jørgen Daugbjerg Burchardt ikke dømte den bedste kamp.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Den påstand bakker FC København-anfører Carlos Zeca, nu op, da han efter kampen kommenterede på dommerens håndtering af kampen. Her mente anføreren nemlig, at Burchardt snakkede en tand for meget med spillerne efter hvert frispark.

– Ja, den var hårdt spillet med mange frispark. Og hver gang stoppede dommeren kampen, fordi han ville snakke med os spillere. Det gjorde, at hverken vi eller de kunne spille hurtigt. Han snakkede, snakkede og snakkede. Når man snakker med dem (dommerne, red.), siger de, at vi ikke må snakke til dem. Men vi skulle videre med kampen, og der var ikke brug for at snakke med spillerne hele tiden. Det ødelagde kampens rytme, lød det fra Carlos Zeca i mixed zone efter kampen, der dog slår fast, at det er ingen undskyldning for, at de tabte.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

– Men det er ikke en undskyldning for noget. Vi tabte, og vi er nødt til komme stærkere tilbage, og det er jeg sikker på, at vi gør.

Det må de nu vente et lille stykke tid på, da landskampspausen er skudt igang. Til gengæld har FC København tre kampe på otte dage når de vender tilbage, da de møder Esbjerg, Dynamo Kiev og AGF.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top