The perfect guide to the casino

Eriksens holdkammerat indrømmer efter mareridts-uge: Jo, vi er i krise i Tottenham

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Tottenhams Eric Dier indrømmer, at holdet er i krise efter en skrækuge med nederlag til Bayern München og Brighton..

Sidste uge var et sandt mareridt for Tottenham, der først tabte 2-7 hjemme mod Bayern München i Champions League og dernæst 0-3 ude mod Brighton. Det er meget langt fra sidste sæson, hvor holdet nåede helt frem til Champions League-finalen for første gang i klubbens historie.

– Vi er i en vanskelig periode. Om krise er for stærkt et ord? Nej, det synes jeg egentlig ikke, sagde Tottenhams Eric Dier efter lørdagens nederlag Brighton.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

– NÃ¥r man taber sÃ¥ stort, som vi har gjort i de seneste to kampe, er det et normalt ord at bruge. Det her er den værste tid, vi har været i som trup, sagde den engelske landsholdsspiller.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Eric Dier forstår godt, at der kommer historier op til overfladen om uro i klubben og spillere, der hellere ville være et andet sted. Men han afviser, at der er splittelse i truppen.

– Jeg ved, at der er ikke er noget om den snak om, at der skulle være splittelse i truppen. V har det svært for tiden, men vi mÃ¥ bare holde sammen og kæmpe os ud af den svære periode, sagde Eric Dier.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top