The perfect guide to the casino

Efter brug af kanonslag: FC København samarbejder med politiet

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Stort set som altid, var det ikke kun spillet på banen, som trak overskrifterne efter søndagens derby mellem Brøndby IF og FC København.

Under kampen blev der kastet et kanonslag fra FC Københavns afsnit, der endte med at lande tæt på en af klubbens egne stewards. Vagten så hårdt medtaget ud, og skal en tur til læge, før man kender alle detaljer om skadens omfang. Nu har FC København på klubbens egen hjemmeside, udtalt sig om episoden, hvor man skriver følgende.

– Under gårsdagens Derby på Brøndby Stadion blev der desværre kastet et kanonslag fra FCKs afsnit, der landede tæt på en af vores stewards. Vi er stadig ved at undersøge episoden sammen med politiet, mens vagten skal en tur til lægen og undersøges yderligere, inden vi kender alle detaljer. Uanset udfaldet af disse undersøgelser, gør vi det klart, at det indlysende er komplet idiotisk, uacceptabelt og farligt at kaste med kanonslag, og vi tager skarp afstand fra, at man kan finde på at udsætte andre for fare på den måde.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Efter opgøret udtalte Vestegnens Politi sig også om sagen, hvor følgende blev sagt.

– Vi har fået en melding om en kontrollør, der er blevet ramt af et kanonslag. Han søger selv skadestue efter kampen. Mere kan vi ikke sige lige nu.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Dermed er sidste nyt i denne sag højst sandsynligt ikke blevet skrevet. Også inde på banen udviklede det sig voldsomt, da Dominik Kaiser efter kampen blev syet med mere end 20 sting, efter han var blevet stemplet i ansigtet af Rasmus Falk, som fik rødt kort i situationen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top