The perfect guide to the casino

Nicklas Bendtner tilbage på landsholdet? Nu afslører Åge Hareide vigtige detaljer

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



81 A-landskampe, 30 mål og 12 assists. Sådan lyder statistikken for danske Nicklas Bendtner, og nu åbner den nuværende landstræner, Åge Hareide, op for, om Bendtner snart kan få kamp nummer 82.

Da Nicklas Bendtner skiftede til Rosenborg, fik han gang i karrieren igen, og var styrtende tæt på at komme med til VM i Rusland. En skade på det værst tænkelige tidspunkt stoppede dog det mål, og derfor skal vi langt tilbage, for at finde Bendtners sidste landskamp.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Det er helt tilbage til marts 2018, hvor Danmark mødte Chile. Nicklas Bendtner er dog skiftet til FC København, og derfor jagter han en plads på landsholdet, hvor især angriber positionen er et problem for Åge Hareide. Åge Hareide er åben for at få Nicklas Bendtner tilbage på landsholdet, men understreger, at der skal gode præstationer til, før det kommer til at ske.

– Nej, vi kan aldrig udelukke nogen som helst i fodbold. Men det er svært at afgøre noget nu. Det er for tidligt. Altså nu må vi se. Han har haft nogle indhop for FCK, så jeg tror ikke, at jeg kan udtale mig om Nicklas Bendtner fremtid nu. Han kan jo også stå uden kontrakt til december, udtaler Åge Hareide til bold.dk.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Åge Hareide holder meget øje med netop FC København, og selvom han ikke holder så meget øje med Nicklas Bendtner på nuværende tidspunkt, så er der god chance for det nu, da han også er at finde i FCK.

– Nej, jeg ser jo FCK. Jeg kommer sikkert også til at se ham mod Brøndby. Vi ser, hvad de laver. Jeg så tilmed kampen mod Hillerød. Men det er alt for tidligt. Det har jeg ikke nogen mening om(om Nicklas Bendtner skal med til EM 2020, red.). Sådan som jeg ser det nu, så har vi brugt andre spillere, som har gjort det godt i deres klubber og spillet regelmæssigt. Det er ikke et helt relevant spørgsmål. Hvis ikke han havde heddet Nicklas Bendtner, men Niels Nielsen, så havde du ikke spurgt. Jeg må forholde mig til, hvad folk gør på banen, og hvor længe folk er på banen, slutter Åge Hareide af med.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top