The perfect guide to the casino

Inden derbybraget: FCK-stjernen afslører: Udlandsskifte ikke på vej

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Der er lagt op til et brag af en kamp, når FC København kommer på besøg hos Brøndby IF.

For søndagens brag, har FC København-stjernen Rasmus Falk, taget en overraskende snak med Brøndby-mediet 3point.dk. Her kommer han ind på fravalget af Brøndby, det kørte tilhørsforhold til Brøndby som ung, og som om fremtiden i Danmark.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Her er der gode nyheder til FC København, for selvom Rasmus Falk fylder 28 til januar, så har han ikke travlt med at komme til udlandet. Rasmus Falk valgte at forlænge kontrakten med FC København, da de har lavet en særlig plan for den alsidige midtbanespiller som han stoler på.

– Jeg forlængede min aftale for lidt under et år siden, og det var fordi, at jeg var glad for at være her og kunne se en mening i det. Og kan stadig. Der er ingen tvivl om, at vi har snakket om, hvad jeg gerne vil på et tidspunkt og hvad der skal ske på et tidspunkt. Og der har vi en god plan for, hvad meningen er. Når tiden er til det, så tror jeg også, at de vil være fair og kigge på min case. Man kan sige, at jeg har en alder og får en alder, hvor det ikke er sådan, at jeg tager ud som 21-årig og kan lægge en plan for, hvordan man skal gå hele vejen op ad rangstien i den “rigtige” rækkefølge. Men jeg vil være åben for at kigge på det meste, det er ikke sådan, at jeg har låst mig fast på at sige, at det skal være lige præcis det her sted, eller at det skal være det her sted. Jeg er åben omkring, hvad der kunne komme på et tidspunkt. Men når tiden er til det, så kigger vi på det, udtaler Rasmus Falk til 3point.dk.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

27-årige Rasmus Falk har spillet i FC København siden 2016, og har derfor spillet massere af derbys. I alt er det blevet til 141 kampe for FC København, og her har han scoret 16 mål og leveret 22 assists.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top