The perfect guide to the casino

Åh nej Liverpool: Loris Karius har planer om at spille for Liverpool i fremtiden

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Hvis man idag nævner Loris Karius, så er det ikke mange, som vil huske ham fra hans gode tid i Mainz.

I stedet vil den 26-årige tysker blive husket for sin skrækkelige Champions League finale for Liverpool mod Real Madrid. Her blev han i den grad gjort til syndebuk i nederlaget efter hans drops, og efterfølgende have han det svært i England.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Klubben og Jürgen Klopp var ude og støtte ham, men selv i træninger droppede han bolden, og i sidste ende købte Liverpool Alisson. I 2018 blev han så udlejet til Besiktas på en toårig aftale, og kontrakten med Liverpool udløber i 2021. Nu udtaler Karius sig om fremtiden, og her åbner han op for, at fremtiden kan ligge i Liverpool.

– Kommer jeg til at spille for Liverpool igen? Selvfølgelig er det en mulighed, og det er en god mulighed stadig at være der. Måske kommer jeg til at spille for dem igen, det ved man aldrig. Der er lang tid til, og hvis det ikke bliver Liverpool, bliver det et andet godt hold, så det er jeg ikke bekymret for, sagde Karius til Daily Mail.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Til sidst bliver han også spurgt, om han stadig tænker på Champions League finalen, og her afslører han, at han er kommet videre, og ikke ser tilbage på fortiden.

– Jeg tænker ikke på Kiev længere. Det er så lang tid siden nu, næsten to sæsoner. Der var så mange omstændigheder. Jeg havde en grim skade, og det talte ingen om. Folk kan sige, hvad de vil; det bekymrer mig ikke længere, siger Karius.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top