The perfect guide to the casino

Stjernen stikker til FC København: ‘Vi havde nok forventet, at FCK ville spille mere fodbold’

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Igår fik FC København et fint resultat, da de spillede 1-1 mod Malmö på udebane i Europa League.

Imens den danske klub er tilfredse, så er det ikke samme tilfredshed, som man finder i Sverige. Her ville man nemlig gerne have sejren, og flere Malmö-spillere mente også, at det ville have været fortjent, hvis de havde taget sejren. En af dem er anføreren for klubben, Markus Rosenberg, og i udtalelser til bold.dk, stikker han lidt til FC København efter kampen.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

– De mistede mig fuldstændigt ved målet, hvor jeg stod imellem dem. Det var vel ikke verdens bedste forsvarsspil, så det takker vi for. Det var en Europa League-kamp mod et godt hold, men var der nogen, som fortjente at vinde, var det os. FCK kom tydeligvis hertil for at spille efter uafgjort, og de skabte vel kun én chance i hele kampen, som de så lavede mål på. Det var de små marginaler, der afgjorde det. Vi kunne ikke have gjort meget mere mod FCK. Vi havde bare ikke heldet på vores side, lyder det fra Markus Rosenberg til bold.dk.

FC København spillede stort set som de plejer i Europa på udebane, nemlig at stå kompakt i defensiven, og fokusere mere på det defensive spil fremfor det offensive. Noget som det ikke tyder på, at de i Sverige var klar over, for her er de overrasket over, at FCK ikke valgte at spille mere offensivt, end de gjorde.

– Vi havde nok forventet, at FCK ville spille lidt mere fodbold. De var vældigt defensive og kompakte. Jeg er ikke så stor fodboldfantast, at jeg følger den danske liga, så jeg vidste det ikke helt, men de andre danskere sagde, at FCK altid har spillet på den måde. Men det er måske ikke det, man tænker, når de har domineret i så mange år. De gjorde det godt og var kompakte, men jeg er overrasket over, at de spillede så mange lange bolde, slutter Rosenberg af med.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Resultatet gør altså, at FCK fortsat fører gruppen med Dynamo Kiev, imens Malmö deler sidstepladsen med Lugano.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top