The perfect guide to the casino

Robert Skov er blevet brugt som venstreback: Nu udtaler han sig om den nye position

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Robert Skov har fået en noget blandet start i tyske Hoffenheim, siden skiftet i sommers.

Hoffenheim spiller primært 3-5-2, og her blev Robert Skov i starten brugt som angreber/hængende angriber. Det er dog blevet ændret de sidste par kampe, da Robert Skov er blevet brugt som en venstreback eller en wingback. En noget uvant position for den tidligere FC København-stjerne, som sidder på rekord omkring flest Superliga-mål i en sæson.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

I et interview med Eurosport, er Robert Skov blevet spurgt ind til netop positionsændringen, og selvom det er lidt langt væk fra hans normale position, så er han slet ikke afvisende overfor at fortsætte på venstrebacken.

– I moderne fodbold kan man blive kastet lidt rundt, og indtil videre har det været i to kampe, hvor træneren har været rigtig tilfreds med det, han har set, starter Robert Skov ud, og da han bliver spurgt specifikt om, om han kunne se en fremtid som venstreback, svarede han følgende

– Jamen hvorfor ikke? Jeg har det sådan, at det kan være, at det viser sig at være en kanon løsning, og hvis det gør det, kommer folk til at tænke, at han vist har spillet en forkert position i hele karrieren, lød det fra Robert Skov til Eurosport.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Den 23-årige dansker fik en femårig kontrakt i Hoffenheim, og har derfor lang tid til at finde ud af, om det er på venstrebacken eller i angrebet, hans fremtid i den tyske klub er.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top