The perfect guide to the casino

Manchester havde nul skud på mål i Holland – men Solslkjær var godt tilfreds med 0-0

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Manchester United havde ikke et eneste skud på mål i udekampen mod AZ Alkmaar, men manager Ole Gunnar Solskjær var ikke uitlfreds med 0-0.

– Jeg er godt tilfreds med gutterne. De leverede en god præstation, sagde Manchester Uniteds norske manager efter nulløsningen mod AZ Alkmaar i Europa League.

– Vi burde dog have haft tre point, for vi bliver snydt for et straffespark i slutningen af kampen mod Marcus Rashford. Jeg fatter ikke, der ikke blev dømt straffe, sagde Ole Gunnar Solskjær.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Han bekræftede iøvrigt, at Jesse Lingard havde problemer med en fiberskade, der sandsynligvis holder ham ude af søndagens kamp mod Newcastle, men den offensive midtbanespiller skulle være klar til arvefjendeopgøret od Liverpool den følgende weekend.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Det uafgjorte resultat betyder, at Manchester United ikke har vundet på udebane i 211 dage i alle turneringer. Sidste sejr på fremmed græs var i slutningen af februar mod Crystal Palace (4-2).

I Europa League har ‘de røde djævle’ nu fire point i toppen af puljen ligesom serbiske Partizan Beograd, der er modstanderen i de næste to kampe.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top