The perfect guide to the casino

FC Nordsjælland og Lyngby delte i intenst lokalbrag

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



I fredagens Superligakamp mødte FC Nordsjælland og Lyngby BK hinanden.

Her blev det som regnet med, en utrolig chancerig kamp, hvor målene i sidste ende bare ikke kom. Slaget om Nordsjælland var altså også en utrolig vigtig kamp, da begge hold kæmper om at komme med i top 6, og dermed undgå kampen om nedrykning. Isaac Atanga og Ibrahim Sadiq skulle vise sig at være særdeles angrebsivrig i aftenens kamp.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Efter en tidlig afslutning fra Atanga, som blev blokeret, var Ibrahim Sadiq for alvor tæt på at score kort inden i kampen. Her sendte han, hvad der lignede et indlæg ind i feltet, og det snød fuldstændigt Thomas Mikkelsen i målet, men heldigvis for Lyngby, ramte bolden stolpen og dermed stadig 0-0. Sadiq skulle få endnu en stor chance inden uret havde ramt 20 minutter, men også her måtte han se sit forsøg blive reddet.

I stedet var det den tidligere Lyngby-stjerne Mikkel Rygaard, som bragte hjemmeholdet foran. Midt i 1. halvleg sendte han et flot frisparksmål i kassen, og dermed kunne FC Nordsjælland gå til pause med en 1-0 føring. I 2. halvleg havde begge hold fint med chancer, men vi skulle hen til det 64. minut, for at finde den næste kæmpe chance. Her fik Lyngbys Emil Nielsen en friløber, men en flot redning af Nicolai Larsen gjorde, at FC Nordsjælland stadig var i front.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Blot fire minutter senere, så Nicolai Larsen dog ikke god ud i FCN buret, da Rezan Corlu sendte et skud afsted. Det skud så ikke så farligt ud som man skulle regne med, men bolden endte altså i kassen til 1-1. På trods af flere chancer til FC Nordsjælland, blandt andet et skud på overliggeren af Mathias Rasmussen endte kampen altså 1-1, og dermed rykker FC Nordsjælland ind i top 6, før de andre Superligakampe i denne runde er blevet spillet.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top