The perfect guide to the casino

Ekspert forudser: Schmeichel og co. gør det onde ved Liverpool



Den tidligere Arsenal-stjerne, Charlie Nicholas, forudser, at Kasper Schmeichel og Leicester kan blive det første hold, der tager point fra Liverpool i denne sæson..

Liverpool har vundet samtlige syv kampe i Premier League i denne sæson, men lørdagens hjemmekamp mod Leicester kan meget vel blive den første, hvor sidste sæsons Champions League-vindere ikke får alle tre point.

– De spiller godt, og de kan godt bryde ind i top-6 i denne sæson. De har vundet over Tottenham, og de burde også have fået noget ud af det, da de mødte Manchester United. De vil komme til Anfield for at byde Liverpool op til dans, skriver den tidligere Arsenal-stjerne, Charlie Nicholas, i sin klumme for Sky Sports.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Den tidligere skotske landsholdsspiller mener samtidig, at Liverpool viste svaghed i de bageste geledder, da holdet i midtugen vandt 4-3 hjemme over Red Bull Salzburg fra Østrig i Champions League,

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

– Liverpools forsvar er ikke så godt, som det var sidste år, men det vidste vi egentlig godt. Men omvendt er de fem point foran i toppen af Premier League, skriver Charlie Nicholas, der samtidig roser Leicesters manager, Brendan Rodgers, der har en fortid som Liverpool-manager.

– Brendan Rodgers ved, hvor farlige Liverpools tre forreste er. Han vil forsøge at forhindre deres backs i at støtte dem. Det har ikke noget at gøre med at være defensiv. Det er en taktik. Og hvis Salzburg kan score tre mål på Anfield, så er jeg sikker på, at Leicester også godt kan score et mål. Liverpool har spillet rigtig godt i nogle kampe, men knap så godt i andre. Så det her kan godt blive kampen, hvor de omsider snubler, forudser Charlie Nicholas.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top