The perfect guide to the casino

Ajax-stjernen havde helt latterlig frikøbsklausul: Nu er den fjernet

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Der må sidde rigtig mange storklubber i Europa og ærgre sig gevaldigt over, at de ikke slog til i Ajax denne sommer.

Da Hakim Ziyech i 2016 skiftede til Ajax fra FC Twente, var der nok ikke mange, som forventede, at han ville have haft så stor succes i Ajax som det er blevet til. I sidste sæson spillede han også en stor rolle, da Ajax havde en fantastisk sæson, hvor man blandt andet ligepræcis røg ud af Champions League semifinalen.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Hele 21 mål og 24 assists i 49 kampe, blev det til for den 26-årige marokkaner. Det fik altså mange klubber i Europa, til at holde øje med offensivspilleren, og da der blev meldt ud, at han angivenligt skulle have en frikøbsklausul på blot 30 millioner euros eller omkring 225 millioner kroner, gik det helt amok. Flere europæiske topklubber var tæt på at sende bud efter Ziyech, men han endte altså med at blive i Holland.

Og nu er prisen i den grad steget, for den 26-årige dribler. Flere hollandske medier og BTSportFootball melder nu om, at den frikøbsklausul er blevet fjernet og ikke længere kan benyttes. Det betyder altså, at Ziyech, som har tre år tilbage af sin kontrakt med Ajax, nu kun bliver solgt, hvis Ajax modtager et kæmpe bud på ham, medmindre de har en intern aftale.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

I denne sæson har Hakim Ziyech allerede scoret fem mål og leveret syv assists i 13 kampe.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top