The perfect guide to the casino

Træner udpeger Brøndbys problem: Vi giver ikke Wilczek chancen for at score

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Brøndby havde en dårlig september måned, og det var især, fordi holdet ikke fik sat angriberen Kamil Wilczek i scene, mener træner Niels Frederiksen..

Giv Kamil Wilczek chancen i straffesparksfeltet, og så er der ofte mål. Polakken scorer på både hele, halve og kvarte chancer. Men det forudsætter, at han får en af disse chancer. Og dem kneb det med i september, hvor Brøndby har tabt fire ud af de seneste fem kampe i Superligaen.

– Det er klart, at jo flere indlæg, bolde og spil, man har omkring feltet, jo mere bliver Kamil sat i scene. Det har vi simpelthen ikke været dygtige nok til i de seneste kampe – bortset fra SønderjyskE-kampen, siger Niels Frederiksen til Tipsbladets hjemmeside.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Brøndby har i de seneste fem kampe scoret seks mål, men de fleste af dem var i sejren på 4-2 over FC Nordjælland. Men samtidig har modstanderne i de fem kampe scoret 11 mål, så den har været gal i begge ender.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

– Der er ingen tvivl om, at der har været dele af vores offensive spil, som vi ikke har været tilfredse med. AGF-kampen, Midtjylland-kampen og Esbjerg-kampen var slet ikke på niveau, vi havde tænkt os. Men vi lukker også for mange mål ind – hvilket også skal være et fokuspunkt, siger Niels Frederiksen.

Næste kamp for Brøndby er søndag i derbyet på hjemmebane mod FCK.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top