The perfect guide to the casino

Svenske fans vil have hævn mod FCK: Vi har ventet 14 år på dette her!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Det er slaget om Skandinavien. Men det handler også om oprejsning, når Malmö FF torsdag aften møder FC København i Europa League. Det handler om en episode i en kamp mellem de to klubber i 2005..

Dengang tog FC København imod Malmö FF i Royal League – en vinterturnering imellem de største klubber i Danmark, Sverige og Norge. Det endte med et voldeligt sammenstød mellem fans af Malmö FF og civilklædte danske betjente. Og efterfølgende udtalelser fra den daværende FCK-boss, Flemming Østergaard, om, at de svenske fans selv var skyld i, at politiet gik hårdt til dem.

De svenske fans anlagde retssag mod dansk politi og fik medhold i, at politiet var gået for langt. Senere blev reglerne for brugen af civile betjente til fodboldkampe ændret.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

– alle har bare gået og ventet på, at denne kamp ville komme en dag. Det bliver stort. Jeg har ventet i 14 år på at vinde over dem, siger Malmö FF-tilhængeren Mikael Cronqvist til den svenske avis, Aftonbladet.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

– Jeg bliver frygtelig skuffet, hvis ikke hele stadion koger. Denne kamp skal vi vinde. Hvis vi ikke kan få sat gang i sagerne efter 14 års konflikt, så får vi det aldrig, siger Mikael Cronqvist.

Kampen spilles kl. 21 på Malmö Stadion. FCK har tre point efter første runde, hvor de hjemme vandt 1-0 over schweiziske FC Lugano, mens Malmö FF tabte med de samme cifre i Ukraine mod Dinamo Kiev.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top