The perfect guide to the casino

Ståle Solbakken: ‘Vores unge ville blive kørt over af Malmö

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



I aften sparkes det skandinaviske brag mellem Malmö FF og FC København igang.

Det spilles i Sverige, og netop af den grund, er Malmö favoritter til kampen. Efter en kamp spillet i Europa League, står FC København med tre point, imens Malmö tabte på udebane til Dynamo Kiev. Desværre for FC København, så er Dame N’Doye ikke blevet klar til kampen, som mange ellers håbede på, efter han fik comeback i pokalkampen mod Hillerød.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Da FC København i weekenden slog Silkeborg, måtte både Viktor Fischer og Jens Stage udgå med skader, og derfor er det svært at vide, hvordan Ståle stiller op. Til bold.dk, udtaler Ståle Solbakken dog, at det ikke bliver med mange unge spillere fra start, da de simpelthen ville blive kørt over.

– Jeg så Malmö i torsdags, og de ser gode ud. Det er et harmonisk og fysisk stærkt hold. Vi kan blive nødt til at bruge spillere på positioner, de ikke er vant til. Det hold, vi sluttede med mod Silkeborg, er de samme unge spillere, vi spillede med i pokalen mod Hillerød.

– Alle de unge kan ikke spille samtidig, for så bliver vi kørt over af Malmö. Der kommer knald på, højt tempo og stor fysik, og de unge skal ikke tage det ansvar. Man kan godt spille med én eller to, men ikke fire eller fem.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Slutteligt blev han spurgt om, om uafgjort ville være et tilfredsstillende resultat i aften, og selvom han ikke ville afvise, at uafgjort er et fint resultat, så understreger han, at det ikke er hvad de går efter.

– Det ville ikke være skidt, men vi er ikke et hold, der kan spille efter uafgjort, og det har vi aldrig været. Man ved det egentlig ikke før kampen, men det kan godt være, at uafgjort ville være fint, lyder det fra FCK-manageren.

Kampen sparkes igang klokken 21.00.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top