The perfect guide to the casino

Scorede sit 18. mål på 11 kampe: I januar afviste Erling Haaland stort bud fra denne europæiske topklub

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Det er svært ikke at navne den norske komet Erling Haaland, når snakken falder på det hotteste navne i fodbold på nuværende tidpsunkt.

Før kampen mod Liverpool, havde han scoret 17 mål i 10 kampe, og har spillet en stor rolle i Salzburgs super start på sæsonen. Derfor vidste Liverpool også godt, at han ville blive en mundfuld at holde øje med, men grundet problemer inden kampstart, startede den 19-årige nordmand på bænken. Han skulle dog ikke bruge mere end fire minutter på banen, før han scorede på Anfield.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Og det var altså mål nummer 18 på blot 11 kampe. Erling Haaland kom til Salzburg i januar, da han efter to år i Molde, følte det var tid til at tage til udlandet. Nu afslører Haaland dog, at han sagtens kunne være kommet til en større klub end Salzburg, allerede i januar. Det var intet mindre end Juventus, der var interesseret, men det afviste Erling Haaland med følgende begrundelse.

– Jeg syntes, det var for tidligt at tage dertil. Salzburg var den klub, der passede mig bedst, og jeg tænkte også, at det var vigtigt at kigge på, hvor vigtig en rolle jeg ville spille for den klub, jeg endte med at tage til. Der er en større chance for at spille her, siger Erling Braut Håland ifølge BBC.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Det valg fortryder han næppe nu, da han meget vel kan være på vej til en endnu større klub i Salzburg, hvis han fortsætter sine præstationer, og her bør han ikke blive smidt på bænken, da han allerede har bevist i europæisk sammenhæng, at han ved hvor målet står. Kontrakten med østrigske Salzburg udløber først om fire år, og derfor er der godt til tid at finde den helt rette klub.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top