The perfect guide to the casino

Malmö-dansker stikker til FC København: ‘Vi kunne slå FCK i stærkeste opstilling’

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



I aften spilles det skandinaviske brag mellem Malmö FF og FC København.

Det er klokken 21.00, og det er i Sverige, og med alle FC Københavns skader op til opgøret, er det altså Malmö, som er favoritter. Det er dog ikke kun fordi, at FC København har store profiler skadet op til kampen, at Malmö er favoritter, for de har været stabile på det seneste. På Malmös hold, findes flere danskere, en af dem er Lasse Nielsen, og han har i et interview op til kampen sagt, at de langt fra frygter FC København.

– Vi er da godt klar over, at FCK døjer med en del skader, men jeg håber, de stiller med et stærkt hold. Når vi så forhåbentlig har vundet, er der ingen undskyldninger for dem. Men jeg tror også, at vi ville kunne slå FCK i stærkeste opstilling. I starten af Superliga-sæsonen havde de vist alle klar, og der var de ikke så skræmmende. FCK har en bred trup og køber enkelte spillere for 30 millioner – det ser man ikke lige her i Malmö. Den pris, de hentede Victor Nelsson eller Pep Biel for, giver vi måske for tre eller fire spillere, lyder det fra Lasse Nielsen til bold.dk.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Den tidligere Superliga-spiller ved godt, at FC København er et godt hold, men ligeså vel som han ved det, så ved han også, at FC København aldrig har været sprudlende i Europa, men derimod bare stabile over hele linjen.

– Det skal ikke lyde negativt, men FCK har vel aldrig været sprudlende i Europa, men til gengæld har de været utroligt stabile. De har altid stået kompakt i deres 4-4-2 og kendt deres rolle. De ved, hvad de skal gøre i deres system, så det bliver op til os at skabe hullerne mod et stabilt FCK-hold. Jeg føler, at styrkeforholdet er meget lige, men FCK er altid med i toppen af dansk fodbold og klarer sig godt i Europa, så det bliver ikke let.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Der er helt sikkert lagt op til et brag af et opgør, som ikke kun bliver dramatisk på banen. Udenfor banen kan de to klubber nemlig slet ikke fordrage hinanden, og derfor er det et af de største brag man kunne håbe på, mellem et svensk og et dansk hold. 31-årige Lasse Nielsen har tidligere spillet for AaB, NEC Nijmegen, KAA Gent og Malmö, som han kom til i 2017.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top