The perfect guide to the casino

Malmö-dansker før braget mod FCK: ‘Nicklas Bendtner har ikke fyldt noget hos os’

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Der er efterhånden ikke lang tid til, at det længe ventede brag, mellem svenske Malmö FF og danske FC København skydes igang.

En af de angribere, som kan ende med at få spilletid i dagens kamp, er Nicklas Bendtner fra FC København. Siden FC København måtte erkende, at både Dame N’Doye og Jonas Wind var blevet skadet, sidstnævnte endda i lang tid, måtte de ud på markedet, og lede efter erstatninger. Her faldt valget på Nicklas Bendtner, til stor glæde for danskeren selv.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Men i Malmö FF, hvor Anders Christiansen spiller, fylder den tidligere danske landsholdsstjerne ikke det store. Det er istedet FC København som helhed, der er i fokus i Sverige.

– FCK har en del skader, men kan ikke være nogen undskyldning for dem, selvom fraværet af Dame N’Doye og Jonas Wind, der har gjort det fremragende, selvfølgelig har en betydning. Nicklas Bendtner har ikke fyldt noget hos os op til kampen, selvom han er én af de bedste angribere, vi har haft i Danmark. Han fortjener stor anerkendelse og respekt, men i Malmö er han ikke et tema. Jeg har set, at der har været lange, lange interviews med Bendtner og kameraer, der nærmest kun følger ham i kampene, men i Malmö fokuserer vi på FCK som helhed og ikke på enkelte spillere, lyder det fra Anders Christiansen til bold.dk.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Anders Christiansen har spillet for Malmö FF af to omgange, og har før dagens kamp spillet 119 kampe for klubben.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top