The perfect guide to the casino

Lars Olsen spøger i Superligaen: Nu udtaler han sig om fremtiden

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Den tidligere EM-vinder og Brøndby-spiller, Lars Olsen, har valgt at stoppe sit job som landstræner for Færøerne.

Det vil altså sige, at han snart skal til at finde sig et nyt job, hvis han altså stadig ønsker at være træner, hvilket det tyder på. I Danmark er der flere klubber, som enten mangler en træner på nuværende tidspunkt, eller som står med en træner, som godt kunne være på vej til en fyreseddel. Derfor er det meget normalt, at den tidligere OB og Randers-træner, bliver spurgt, om han kunne finde på at vende tilbage til Danmark.

– Jeg er åben over for alt og kan godt se mig selv være træner i en superligaklub igen. Som det ser ud lige nu, har jeg 1. januar ikke noget at rive i. Så er det klart, at jeg er nødsaget til at se mig godt og grundigt om, hvad der rører sig. Om det så er inden for fodbolden eller noget helt andet, må tiden vise, lyder det fra Lars Olsen til BT

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Det er især trænerjobbet i Esbjerg fB, som Lars Olsen sættes i forbindelse med, da de i øjeblikket står og er på udkig efter en træner. Selvom Lars Olsen er åben for at være træner i en Superliga-klub, så vil han ikke nævne nogle specifikke klubber, før der er noget helt på plads.

– Jeg ønsker ikke at kommentere på noget som helst i den retning. Men når der sker noget, skal I nok få det at vide. Et trænerjob er ikke noget, man udtaler sig om offentligt, før en aftale er endelig på plads. Jeg trængte til nye udfordringer, og det havde jeg på fornemmelsen af, at Færøernes fodboldforbund også gjorde. Otte år i fodbold er lang tid. Det er sjældent, at trænere sidder så lang tid i et job. Så tiden til at trække den berømte streg i sandet var kommet, sluttede Lars Olsen af

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Lars Olsen har været træner for Færøerne siden 2011, og har siden stået i spidsen for landsholdet i over 50 kampe. Derfor skal Færøerne også ud og finde en ny træner, og her er der tilfældigvis, blevet nævnt en anden nuværende Superliga-træner, Bo Henriksen.

– Jeg har set, at Bo Henriksen (træneren for AC Horsens, red.) er blevet nævnt. Men det er ikke noget, jeg kender noget til. Jeg tror, det har noget at gøre med, at en af netaviserne deroppe har skrevet historien, og så griber folk den med det samme, lød det fra Lars Olsen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top