The perfect guide to the casino

Efter groft overfald på Arsenal-stjerner: Mand erklærer sig skyldig i retten

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



En mistænkt mand har erklæret sig skyldig i overfald på Arsenal-stjernerne Mesut Özil og Sead Kolasinac.

Politiets mistænkte mand, Ashley Smith, har i retten erkendt sin syld i overfald i London på Mesut Özil og Sead Kolansinac. Han forsøgte at stjæle Arsenal-stjernernes ure. Det skriver Daily Mirror.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Overfaldet fandt sted i juli måned i London, hvor to mand på en motorcykel jagtede Mesut Özil og Sead Kolssinac. Den ene af mændene var bevæbnet med en kniv. Bosnieren jog overfaldsmændene på flugt, imens Mesut ÖZil og spillernes koner tog flugten til en restaurant i nærheden, som den tidligere tyske landsholdsspiller kender.

– Da de jagtede Özils bil, kastede de mursten og en metalpæl efter dem og ramte bilen. Spillernes koner var derinde, og de var skræmte og bange, forklarede restaurantens ejer, Yasmin Tahsimer.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

– Det hele stod på i fem-ti minutter. Til at begynde med havde de ikke forstået, hvad der var ved at ske. Så gik det op for dem, at det her var alvorligt, siger Yasmin Tahsimer, der ikke tøver med at kalde Sead Kolasinac en helt, fordi han i ubevæbnet tilstand fik jagtet overfaldsmændene på flugt.

Overfaldsmændenes formål var at få spillerne til at udlevere deres dyre ure.

Begge spillere var så rystede over overfaldet, at de gik glip af Arsenals sæsonpremiere, men de har spillet for klubben siden da.

Ashley Smith får sin dom for ulovligheden 1. november.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top