The perfect guide to the casino

Arsenal-stjerne sviner Dortmund-boss til: Din store klovn!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Pierre-Emerick Aubameyang svarer igen på en svada fra Borussia Dortmunds administrerende direktør, Hans-Joachim Wayzke, som kaldte Arsenal-stjernen grådig.

Dortmund-bossen Hans-Joachim Watzke langede i Süddeutsche Zeitung ud efter Pierre-Emerick Aubameyang, fordi han i sommeren 2018 skiftede til Arsenal, der ikke er med i Champions League – i modsætning til Boryssia Dortmund.

– Han nyder nok at se Champions League, mens millionerne ruller ind på hans bankkonto, sagde Hans-Joachim Watzke, der tilføjede, at gaboneseren kun tænkte på penge.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Men det vil Arsenal-angriberen ikke have siddende på sig.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

– Det bedste for dig vil vist være, hvis jeg ikke fortæller sandheden om, hvorfor jeg forlod Borussia Dortmund, hr. Watzke, din store klovn, skriver Pierre-Emerick Aubameyang på Twitter.

– Lad være med at snakke om penge. Jeg kan godt huske, da du sagde, Borussia Dortmund aldrig ville selv Ousmane Dembélé. Men da er så kom nogen og tilbød 100 millioner euro, så var du hurtig til at tage de penge. Lad mig være i fred, skriver Pierre-Emerick Aubameyang og henviser på den måde til sommeren 2017, hvor FC Barcelona betalte 100 millioner euro til Borussia Dortmund for den franske angriber.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top