The perfect guide to the casino

Åge Hareide tvivler på FCK i aften: Malmö FF er favoritter i Slaget om Skandinavien

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Malmö FF er favoritter i aftenens kamp mod FC København. Det mener den danske landstræner, Åge Hareide, som dog også tror, at kampen kan ende uafgjort.

– Det er lidt med hjertet, når jeg siger det. Jeg vil altid holde på Malmö FF på hjemmebane, uanset hvilket hold der kommer på besøg, siger Åge Hareide til den svenske avis, Expressen.

Åge Hareide har en fortid som træner i den svenske klub, som han førte til det svenske mesterskab og to gange i Champions Leagues gruppespil.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

– Har man først oplevet temningen på Malmö Stadion på de europæiske aftener, så ved man, at det kræver ekstra at besejre Malmö FF i de kampe, siger Danmarks norske landstræner.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Han bygger sin forhåndsvurdering på, at FCK fremstår svækket på grund af salg og skader i forhold til det hold, som vandt det danske mesterskab i sidste sæson.

– De har været meget afhængige af Dame N’Doye, og når han ikke er med, har de været tyndere i det fremadrettede spil, siger Åge HAreide, som dog sagtens kan forestille sig, at kampen ender uafgjort.

– Et uafgjort resultat tror jeg, at FCK vil være godt tilfredse med, siger han.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top