The perfect guide to the casino

14-årig fik debut i den bedste række: Klubben forstår slet ikke kritikken

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Bohemians FC fra Dublin sendte den kun 14-årige Evan Ferguson i kamp mod Derry City i den bedste irske række. Det har vakt kritik, men det kan klubben ikke forstå.

Det har vakt opsigt, at Bohemians FC fra Dublin i sidste måned sendte den dengang kun 14-årige Evan Ferguson på banen i de sidste minutter i et forsøg på at få hul på bylden mod Derry City. Det lykkedes dog ikke, for kampen sluttede 0-0.

Evan Ferguson er siden fyldt 15, men det ændrer ikke på, at han er den yngste spiller, der nogensinde har optrådt i den irske liga. Og det har ført til kritik af Bohemains fra fodboldeksperter, der mener, at det er for tidlig en alder at sende en dreng op at spille mod voksne spillere.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

– Alle i klubben har været lidt chokerede over de negative reaktioner. Både Evan selv, Keith (Long, klubbens manager, red.9 og Evans forældre har været helt indforståede med besltuningen,” siger træner for klubbens U-19 hold, Craig Sexton, til det irske medie the42.ie

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Craig Sexton har også benyttet Evan Ferguson på klubbens U19-hold, selvom spillerne har været helt op til fem år ældre end det store angrebstalent.

– Keith er en meget moderne træner. Han ville ikke sende Evan på banen, hvis han ikke var klar til det, så jeg forstår ikke, hvorfor så mange er negative. Hvis de havde set Evan spille, tror jeg, de ville se anderledes på sagen, siger Craig Sexton.

Evan Ferguson spillede i sommer med i en træningskamp mod Chelsea, hvor han stod over for den rutinerede forsvarer, Kurt Zouma. Liverpool meldes interesseret i at tegne kontrakt med det unge stortalent, der også har prøvetrænet med Brighton fra den bedste engelske række.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top