The perfect guide to the casino

Tidligere Tottenham-boss undrer sig: Hvor var Christian Eriksen?

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Den tidligere Tottenham-manager Martin Jol forstår overhovedet ikke, hvorfor Christian Eriksen skulle begynde kampen mod Bayern München på bænken.

Christian Eriksen var overraskende for mange på bænken, da Tottenham tirsdag mødte Bayern München. Danskeren kom først på banen i anden halvleg, da Tottenham var bagud, og det hele begyndte at ramle i en kamp, som Bayern München endte med at vinde 7-2.

– De har spillet utroligt i de sidste par år, så der må være noget galt. Når Christian Eriksen er på bænken, er der noget, der ikke er, som det skal være. Jeg kender Christian. Han fik debut i Ajax, da jeg var træner dér, siger Martin Jol til Talksport. Det skriver tbrfootball.com

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

– Christian Eriksen er formentlig holdets bedste spiller. Dele Alli er kun god, når Christian Eriksen er på banen samtidig, slår hollænderen fast.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Martin Jol mener, at Tottenhams formand, Daniel Levy, bærer et stort ansvar for, at der er uro i truppen. Ifølge den tidligere Tottenham-manager talte han med Daniel Levy i forbindelse med Champions League-semifinalerne i sidste sæson, hvor Tottenham slog Ajax.

– Jeg sagde til ham: ‘Hvis det er sådan, at Christian Eriksen ikke vil være i klubben længere, må I sælge ham.’ Men det har de jo ikke gjort, sagde Martin Jol.

Såvel Christian Eriksen som Jan Vertonghen og Toby Alderweireld er gået i gang med det sidste år af deres kontrakter med Tottenham. Det betyder, at de fra januar selv kan tale med intersserdde klubber, og Tottenham risikerer i værste fald ikke at få en krone for dem, når deres kontrakter løber ud til sommer.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top